VIP klub - Red-Sevens.ro

REFER YOUR FRIEND BONUS

Hívd meg barátaidat a Redsevens VIP programjába!

Ajánld barátodnak a Redsevens VIP programját és mi megjutalmazunk!
Minden általad hozott játékos összegyűjtött pontjainak 10%-a a Te kártyádon is jóváírásra kerül.

Szabályok:

  • Minden VIP játékosunk, aki újonnan regisztráló játékost hoz, jogosult a bónusz pontokra.
  • Az a VIP játékos, aki új regisztrációt hoz, az általa hozott új játékos jövőbeni játékai után pont részesedést kap.
  • A részesedés mértéke 10%, azaz az ajánló az általa hozott játékos jövőbeni játékaival gyűjtött pontjainak 10%-át szintén megkapja a saját accountján jóváírva.
  • Egy játékos bármennyi új játékosnak ajánlhatja a Redsevens VIP programját.
  • Csak olyan személy lehet beajánlott játékos, akinek még nem volt regisztrációja a Redsevens termeiben.
  • A referált játékos regisztrációs lapján meg kell jelölni, hogy melyik játékostól jött az ajánlás, azaz ki jogosult a jutalék pontokra.
  • A jutalék pontok egyenértékűek a saját játékkal gyűjtött pontokkal, azaz a szabályzatban meghatározott százalékban folyamatosan hozzáadódnak a játékos saját játékával gyűjtött pontjaihoz.
  • Természetesen a beszervezett játékosnak is 18. életévét betöltött személynek kell lennie.

VIP klub

Játékosinknak lehetőségük van regisztrálni a RedSevens VIP programba. A VIP kártyával értékes pontokat gyűjthetnek, amelyekkel részt vehetnek promóciós kampányainkban, amelyek kizárólag a VIP játékosainknak szólnak.

A VIP tagság megszerzéséhez ki kell tölteni regisztrációs formanyomtatványunkat az alapvető személyes adataival. A VIP kártya egy egyedi sorszámot tartalmaz és a kártya a lehető legrövidebb időn belül kiállításra kerül.

A VIP kártya átvétele után megnyílik a lehetőség a VIP vendégeknek számára szervezett kedvezményes kampányokban való részvételre. A legtöbb kampányban a kártyát a játékgépeken erre kialakított helyre kell behelyezni/hozzáérinteni, amely minden slot típusú játékgépen és ruletten megtalálható, és ettől a perctől elkezdhetik gyűjteni a pontokat. A játék során összegyűjtött pontokkal játékosaink részt vehetnek a szabályzatban meghatározott promócióban és eséllyel indulnak az értékes nyereményekért.