RedSevens - Red-Sevens.ro

A társaságot két üzletember alapította 2007-ben. Rövid időn belül együttes erővel sikerült a céget magas szolgáltatási színvonalra emelni és sikeressé tenniük. Az első termeket Nagyváradon nyitották meg, majd ezt több is követte Románia nagyvárosaiban: Aradon, Temesváron, Kolozsváron és Iasi-ban. Az említett városokban az elmúlt időszakban a szerencsejáték piac meghatározó szereplőivé váltunk. Jelenleg Románia szerte 35 játéktermet üzemeltetünk, amelyek közül 3 Deluxe prémium terem.

Cégünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy partnereit körültekintően válassza meg, így kiépítve erős együttműködést a szerencsejáték piac meghatározó szolgáltató vállalataival. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink között tudhatjuk a legjelentősebb nemzetközi vállalatokat, úgy mint Alfastreet Gaming, Austrian Gaming Industries, Casino Technology, Euro Games Technology, International Game Technology, Novomatic és Merkur Gaming.
A RedSevens777 termeket működtető társaság több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a szerencsejáték üzemeltetés terén, és büszkék vagyunk arra, hogy a termeinkben jól kiképzett, mindig a vendégek igényeit szem előtt tartó, kedves személyzet áll a játékosok szolgálatában.

Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá a játéktermeink belső kialakítására, hogy játékosaink hangulatos, igényes környezetben szórakozhassanak a nap 24 órájában, heti hét nap. A termeinkben a legmodernebb és legnépszerűbb játékgépek, valamint egy több szintes jackpot rendszer szolgálja a játékosok magas színvonalú játékélményét.
Változatos promócióink további értékes nyereményeket kínálnak, amelyekről mindig az adott termekben értesülhetnek játékosaink.