BetSevens - Red-Sevens.ro

Suntem mândri să vă prezentăm BetSevens, noul nostru brand de pariuri sportive, un subbrand RedSevens 777. BetSevens este dedicat să aducă o experiență nouă de pariuri sportive și cele mai avansate slot-uri, în locații selecte din toată țara: 

Inovație și tehnologie de top

La BetSevens, ne angajăm să oferim o experiență de pariuri superioară. Utilizând mașini de pariuri și sloturi de ultimă generație, fiecare vizită la locațiile noastre promite o combinație unică de divertisment și oportunități de câștig. Tehnologia de top pe care o implementăm asigură un mediu de joc sigur, corect și transparent.

Tip & Cash, furnizorul nostru de platforme de pariuri sportive, este primul operator din piața pariurilor sportive care, odată cu lansarea sa pe piață în anul 2015, a introdus în premieră în România conceptul de terminale de pariuri sportive self-service.

Oferta de pariuri este diversificată, incluzând numeroase sporturi. Pentru fiecare sport, se pot alege pariuri individuale și/sau de sistem, aceste opțiuni fiind accesibile și pentru evenimentele live. În plus, există și opțiunea tradițională de a plasa un bilet de pariuri direct la ghișeu.

Extindere strategică

Suntem în continuă dezvoltare și extindere pentru a aduce BetSevens cât mai aproape de tine. Fiecare nouă locație este echipată cu cele mai moderne facilități pentru a asigura confortul și satisfacția clienților noștri. Urmăriți-ne pentru a descoperi noile locații BetSevens deschise în țară.

Un patrimoniu de încredere

Fiind parte a familiei RedSevens 777, BetSevens beneficiază de o moștenire de încredere și excelență în domeniul pariurilor. Suntem dedicați să continuăm această tradiție prin servicii de calitate superioară și inovație constantă.

Echipa BetSevens oferă acel plus de servicii de înaltă calitate cu care ne-am obișnuit de alungul anilor de la angajații RedSevens. Pe lângă profesionalism, dedicație și încredere, cunoștințele lor vaste despre sporturi ajută ca fiecare client să beneficieze de cea mai bună experiență posibilă.

BetSevens – o experiență nouă în lumea pariurilor

Vă invităm să descoperiți universul BetSevens și să experimentați pariurile la un alt nivel. Indiferent dacă sunteți un jucător experimentat sau începător, veți găsi la noi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de momente de neuitat.

Nu ratați ocazia de a participa în revoluția BetSevens. Vizitați locațiile noastre pentru cele mai bune cote și oferte variate. BetSevens este aici pentru a transforma fiecare pariu într-o experiență memorabilă!