RedSevens - Red-Sevens.ro

Compania a fost fondată în anul 2007, de doi oameni de afaceri care doreau să aducă ceva nou pe piața românească.. Împreună au reușit să aducă compania la cote înalte și să aiba parte de succes în scurt timp. Primul salon a fost inaugurat la Oradea, urmând ca în prezent, sălile noastre de jocuri să fie extinse și în alte mari orașe din România: Cluj-Napoca, Arad, Timișoara, Iași și Bacău, orașe în care ne numărăm printre liderii principali ai piaței. În total, vă oferim peste 30 de săli de jocuri în toată țara, inclusiv săli Deluxe (în Oradea și Timișoara).

RedSevens777 și-a ales cu grijă partenerii, construind o relație de colaborare puternică cu alte companii de elită din domeniul jocurilor de noroc, printre care Alfastreet Gaming, Austrian Gaming Industries, Casino Technology, Euro Games Technology, International Game Technology și Merkur Gaming.

Operatorul sălilor de jocuri RedSevens777 dispune de o experiență vastă de peste 10 ani în domeniul organizării jocurilor de noroc. De asemenea, suntem mândri de faptul că toate sălile noastre sunt deservite de un personal bine calificat, mereu la dispoziția dumneavoastră și cu zâmbetul pe buze.

Designul unic și atrăgător al sălilor creează atmosfera perfectă pentru toți clienții noștri. Echipate cu cele mai moderne aparate de joc, ce includ un nou sistem de jackpot multinivel, sălile de jocuri stau la dispoziția dumneavoatră în fiecare zi a săptămânii, cu un program non stop.

Campaniile noastre publicitare vă oferă șanse extraordinare de a câștiga premii de excepție. Acestea le puteți găsi în toate locațiile noastre.