Despre noi - Red Sevens 777

RedSevens777

Compania a fost fondată în anul 2007, de doi oameni de afaceri care doreau să aducă ceva nou pe piața românească. Împreună au reușit să aducă compania la cote înalte și să aiba parte de succes în scurt timp. Primul salon a fost inaugurat la Oradea, urmând ca în prezent, sălile noastre de jocuri să fie extinse și în alte mari orașe din România: București, Oradea, Cluj-Napoca, Arad, Timișoara, Iași și Bacău, orașe în care ne numărăm printre liderii principali ai piaței. În total, vă oferim peste 35 de săli de jocuri în toată țara, inclusiv săli Deluxe (în Oradea și Timișoara).

RedSevens777 și-a ales cu grijă partenerii, construind o relație de colaborare puternică cu alte companii de elită din domeniul jocurilor de noroc, printre care Alfastreet Gaming, Austrian Gaming Industries, Casino Technology, Euro Games Technology, International Game Technology și Merkur Gaming.

Operatorul sălilor de jocuri RedSevens777 dispune de o experiență vastă de peste 10 ani în domeniul organizării jocurilor de noroc. De asemenea, suntem mândri de faptul că toate sălile noastre sunt deservite de un personal bine calificat, mereu la dispoziția dumneavoastră și cu zâmbetul pe buze.

Designul unic și atrăgător al sălilor creează atmosfera perfectă pentru toți clienții noștri. Echipate cu cele mai moderne aparate de joc, ce includ un nou sistem de jackpot multinivel, sălile de jocuri stau la dispoziția dumneavoatră în fiecare zi a săptămânii, cu un program non stop.

Campaniile noastre publicitare vă oferă șanse extraordinare de a câștiga premii de excepție. Acestea le puteți găsi în toate locațiile noastre.

RedSevens777 Deluxe

În 2013, proprietarii companiei au decis să ridice standardele pe piața de gambling din România, implementând o idee nouă care s-a dovedit a fi apreciată de către clienții noștri. Astfel, au deschis prima locație premium în centrul orașului Oradea, cu denumirea de RedSevens777 Deluxe.

Denumirea în sine (”Deluxe”) este descrierea perfectă pentru mediul și atmosfera regăsite în această sală. Prima locație Deluxe din Oradea este echipată cu peste 50 de aparate și o ruletă, iar a cea mai nouă sală Deluxe vă pune la dispoziție peste 35 de aparate de joc și o ruletă.
Toate locațiile Deluxe vă așteaptă cu un design interior de bun gust, sofisticat și cu o ambianță plăcută și prietenoasă pentru oricine îi calcă pragul, toate fiind de înaltă calitate.

Club VIP

Jucătorii noștri au ocazia de a se înscrie pentru posesia unui card membru RedSevens VIP Club. Cu acest card au posibilitatea de a colecta puncte valoroase, cu ajutorul cărora pot participa la diversele campanii publicitare pe care noi le punem la dispoziție special pentru jucătorii VIP.

Pentru a deveni membru VIP, tot ce aveți de făcut este să completați formularul nostru de înscriere cu datele dumneavoastră personale. Cardul dumneavoastră inscripționat cu numărul cardului va fi emis pe loc la sala de jocuri la care v-ați înscris.

După ce sunteți în posesia cardului VIP, aveți șansa de a participa la campaniile publicitare speciale pentru clienții VIP. Majoritatea campaniilor vor necesita introducerea corespunzătoare a cardului în locul special destinat pentru acesta, încorporat în toate mașinile de tip slot, de unde veți începe colectarea punctelor. Prin intermediul punctelor acumulate, puteți participa la tragerea la sorți a premiilor disponibile din campaniile curente, conform regulamentului.

Vă invităm în sălile noastre de jocuri pentru o experiență VIP unică!

Misiunea noastră

Principiul de bază al companiei este de a pune întotdeauna clientul pe primul loc. Membrii conducerii RedSevens777 își îndeplinesc zilnic responsabilitățile, urmând acest principiu. Suplimentar, compania păstrează constant standardele ridicate pentru fiecare domeniu operațional.

Pentru noi, organizarea responsabilă a jocurilor de noroc constituie una dintre cele mai importante sarcini ale noastre, motiv pentru care acordăm o deosebită atenție protecției minorilor și creării unui mediu de joc culturat.