• Prezentare generală a promoției Now, Time to Win, Red Sevens

Now, Time to Win! - Red-Sevens.ro

Acum e timpul să câștigi!

Mega promoția mult așteptată, a sosit!

Now, Time to Win!

Noua campanie este dezvoltată în jurul ultimului film James Bond, intitulat ”No time do die„ .  Atat evenimentele promoției cât și marile premii trase la sorți sunt cu tematica 007. 

Promoția se desfășoară în 3 etape principale:

  1. Etapa de bază
  2. Etapa TOP
  3. Etapa ALL-In

Desfășurarea promoției

1. Etapa de bază (11.11.2021 – 30.06.2022)

Pentru a participa la promoție, trebuie să ai un card Red Sevens activ. Pe card, colectezi puncte jucând în sălile noastre de jocuri din orașul tău. 1 RON = 1 Punct pe card. De fiecare dată când ai acumulat 1000 de puncte, ai posibilitatea să printezi un tichet de participare. Tichetele sunt colectate într-o urnă iar în cadrul extragerilor sunt trași la sorți câștigătorii premiilor oferite. După printarea tichetelor, punctele sunt radiate și colectarea poate începe din nou.

 Sunt organizate extrageri din două în două săptămâni de la data începerii promoției, iar extragerile finale ale etapelor sunt organizate o singură dată, conform calendarului extragerilor.

Pe baza punctelor acumulate se face un clasament a celor mai buni jucători, care urmează să beneficieze de pe urma locului pe care se clasează în etapa TOP. Clasamentul se efectuează pe țară.

Pe parcursul etapei de bază, pe lângă extragerile și beneficiile ei, se întocmește clasamentul primilor 50 de jucători care ajung în top 100 jucători din țară. 

Etapa se încheie cu o extragere finală în fiecare oraș participant. Marile premii sunt 6 Land Rover Defender și o mulțime de premii cash.

      2. Etapa Top (01.07.2022 00:00 – 31.08.2022 24:00)

Etapa de bază se încheie cu anunțarea primilor 50 de jucători, în funcție de numărul de puncte adunate în etapa anterioară. Etapa TOP începe, iar jocul pentru următoarele 50 de locuri în TOP 100 continuă. Un jucător poate avea o singură poziție în top 100, drept urmare dacă în următorii 50 de jucători se va afla unul care deja are un loc din primii 50 de jucători, acesta rămâne cu prima lui poziție iar locul este ocupat de jucătorul care urma în funcție de punctajul obținut. 

În cadrul etapei TOP, organizăm exrageri din două în două săptămâni. 

      3. Etapa All-In. 

Ca urmare a etapei TOP, cei 100 de jucători calificați vor primi o invitație la marele eveniment și un card golden pe care pot colecta puncte 3 zile înainte de finală respectiv în ziua finalei până la ora 22:00. Primii 10 participanți care au strâns cele mai multe puncte  vor primi tichete extra de participare după cum urmează: primul primește 10 tichete, al 2-lea primește 9 ș.a.m.d iar al 10-lea primește 1 tichet.

Tichetele se introduc în urnă înainte de extragerea marelui premiu.

Evenimentul TOP 100 va avea loc în data de 9 Septembrie 2022, Vineri, de la ora 19:00

Dintr-o categorie de premii, un jucător poate câștiga un singur premiu. Din categoriile superioare de premii, mai poate câștiga încă unul. Toate tichetele extrase se reintroduc în urna colectoare, pentru ca fiecare jucător să aibă tot atâtea șanse la a câștiga marele premiu câte a acumulat prin numărul de puncte colectate de-a lungul campaniei.

Marele premiu al acestui eveniment din încheierea celei mai mari promoții de până acum este un ASTON MARTIN DBX. Exact! Este mașina din ultimul film cu agentul secret 007. 

 

Rămâi aproape! În curând vei putea vizualiza calendarul complet al extragerilor promoției ce va fi alături de noi aproape un an de zile.